Els cursos

Música en família


 

Sessions de 45 minuts per gaudir i experimentar sensorial i musicalment mares, pares, àvies, avis, cangurs… amb els vostres nadons.

Sensibilització i Iniciació


 
Per els alumnes de 2, 3, 4 i 5 anys. Es tracta de viure la música de manera natural, com un joc a través de la veu i el propi cos, treballant-ne els diferents elements.
Desenvolupament auditiu: alçada, durada, intensitat i timbre.
Desenvolupament rítmic: tempo, moviment corporal…
Cançó i dansa: com a mitjà globalitzador utilitzant material divers i adequat per a cada edat, amb estones de concentració, estones de distensió.

Llenguatge musical. Nivell elemental


 

 Per els alumnes de 6 a 12 anys, o alumnes més grans que comencin després. Des de l’inici dels primers conceptes del llenguatge musical fins a l’assoliment del nivell necessari que exigeix la prova d’accés al Grau professional proposada pel departament d’educació de la Generalitat. Es treballen diferents apartats com ara l’afinació, el ritme, lectures, educació de l’oïda, anàlisi, audició, creativitat, improvisació, …

Llenguatge musical. Nivell professional (o mitjà)


 

Per els alumnes a partir dels 12 anys que tinguin assolit el nivell elemental. És la continuació i ampliació dels diferents apartats de l’estudi musical incloent-hi aspectes d’harmonia clàssica i també moderna.

Llenguatge musical. Joves i Adults


 

Per a persones a partir dels 13 anys interessades en tenir coneixements musicals. Poden seguir el programa d’estudis de l’escola o bé personalitzar el programari i ritme d’aprenentatge segons les necessitats de cadascú.

Cant coral


 

La veu és el mitjà natural més proper que podem utilitzar per fer música. Es tracta de descobrir la pròpia veu i de treballar-ne la bona emissió, així com també la bona posició corporal, i de gaudir de la música col·lectivament. A l’escola hi ha 4 corals: de 7 a 9 anys, de 10 a 12 anys, de 13 a 16 anys i per a joves i no tan joves amb ganes de cantar encara que no tinguin coneixements musicals.

Gòspel


 

La història del gòspel, igual que la de la majoria d’estils musicals, és una història d’influències mútues, que va des dels orígens africans i de l’època de l’esclavitud fins als cors espirituals i els himnes evangèlics del ressorgiment protestant del segle XIX
A Gymúsic tenim un cor de Gòspel per a tots els amants d’aquesta variant de cant coral.

Teatre musical


 

El teatre musical ens ofereix la possibilitat d’apropar-nos a aquest gènere, tan popular a través de  temes dels grans musicals. Una altra manera de viure la música dalt l’escenari.